Termeni si Conditii all4me.ro

Site-ul www.all4me.ro, numit in continuare all4me.ro, este proprietatea ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL. inregistrata in Bucuresti, Strada Nasaud, nr. 9, bloc 21, ap. 63, Sector 5, cod postal 052061, J40/9679/2013, CUI RO32092002, banca UniCredit Bank, RO43BACX0000000922209001, numita in continuare ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul all4me.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre all4me.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului all4me.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului all4me.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@all4me.ro .

2. Produsele si serviciile oferite de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL pe site-ul all4me.ro, politica de preturi

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul all4me.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate sunt finale si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul all4me.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul all4me.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul all4me.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata si plata cu cardul. La plata prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL la adresa de e-mail comenzi@all4me.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile de minim 300 RON . Pentru comenzile mai mici de 300 RON  se aplica o taxa de livrare de 24 Lei. Comenzile plasate incepand de vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate luni incepand cu ora 09:00.

 

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 10 kg . Greutatea suplimentara  se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL de la acest client.

5. Promotii si concursuri

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul www.all4me.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi!

Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de catre client, prin curier la adresa Str. Ileana Cosanzeana Nr. 9, bl. P2, sc. 2, ap. 60, Sector 5, Bucuresti, pt. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL.

Pentru retur trebuie sa trimiteti un email la comenzi@all4me.ro prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.

Returul la all4me.ro este gratuit (exceptie fac localitatile care intra in aria de km. suplimentari a companiilor de curierat cu care societatea noastra are contracte semnate). Banii vor fi returnati in maxim 2 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul sau cum vom conveni de comun acord.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile calendaristice impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de all4me.ro, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 2 zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, all4me.ro isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala - daca este posibil - sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna. 

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul all4me.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul all4me.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul all4me.ro este gazduit de serverele unei terte firme. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului all4me.ro. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul all4me.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului all4me.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului all4me.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului all4me.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Politica de confidentialitate

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL  este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personala cu numarul de inregistrare 32669/11.08.2014

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@all4me.ro.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul all4me.ro sunt transmise pe cale electronica, ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul www.all4me.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului www.all4me.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului www.all4me.ro. In aceasta situatie, ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului www.all4me.ro

Site-ul www.all4me.ro utilizeaza remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online.

Domeniul web www.all4me.ro foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe www.all4me.ro.

Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, afiseaza anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. www.all4me.ro precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

dreptul de a cere ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

dreptul de a cere ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

dreptul de a cere ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

dreptul de a cere ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@all4me.ro. all4me.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de all4me.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor all4me.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul all4me.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului all4me.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe all4me.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Alexandra Petrica, putand fi contactata la adresa office@all4me.ro, sau telefonic la numarul 0734 649 749.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului all4me.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de ASP BUSINESS MANAGEMENT SRL de la acest client.

13. Link-uri utile

REGULAMENTUL (UE)  2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea  datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei  95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO

 

DIRECTIVA 2011/83/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor, de modificare a Directivei 93/13/CEE a Consiliului și a Directivei 1999/44/CE a Parlamentului European și a Consiliului și de abrogare a Directivei 85/577/CEE a Consiliului și a Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului

 

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:304:0064:0088:RO:PDF

 

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte  normative

 

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

 

 

 

Scroll